top of page

Syns du dåligt på sociala medier?

Popcorn_edited_edited.jpg

Minitales

1 Film

7 000:-

5 filmer

30 000:-

10 filmer

50 000:-

Alla priser är exkl. moms

Vad är Minitales?

Filmer på max 30 sekunder, anpassade för sociala medier som belyser ditt budskap med hjälp av texter, bilder och 2D animation. Vi anpassar filmen efter din verksamhet och ditt erbjudande. 

Varför?

Att synas på sociala medier är viktigare än någonsin för att stärka ditt varumärke. Det räcker inte att bara lägga ut en bild på kaffemaskinen längre utan kraven är högre än någonsin på att underhålla sina följare med kvalitativt innehåll.

Vad ingår i filmen?

 Animerad 2D film till sociala medier på max 30 sek

• Royaltyfri musik

• 30 minuters digital konsultation

• Fritt användande av filmen hur länge du vill

• En runda med feedback

Vill du fylla ditt flöde ytterligare?

Det kan vara svårt att fylla ut ditt flöde varje vecka så vi kan också leverera stillbilder från filmen som du kan använda emellanåt. För 700:- får du 3 stycken stillbilder att använda fritt.

När du beställt en film hör vi av oss och bokar en kostnadsfri konsultation där vi ser till att få fram all nödvändig information för att konkretisera ditt budskap.

Färdiga Minitales

Beebyte

"Det var suveränt enkelt att beställa och få en Minitale att använda i sociala medier. Marytale lyckades dessutom med att få den att sticka ut i mängden - något som är betydligt enklare sagt än gjort!"

- Niclas Alvebratt, beebyte.se

Testhuset

”Snabb och smidig leverans med ett resultat som till och med överträffade redan högt ställda förväntningar!” 

- Bengt Libäck, testhuset.se

Mjuka Hem

"Tack vare Marytales förmåga att fånga vår radioreklam i ljud och göra en Minitale av den kan vi nu nå ut till ännu fler genom sociala medier i film och ljud där vi redan har tagit fram ett budskap."

 

- Robert Meijer, mjukahem.se

Effortless Musician

"Det var smidigt och trevligt att jobba med Anja och Mattias. Jag kände att de var nyfikna och lyssnade på mig och vad jag önskade. Jag är otroligt nöjd med resultatet! Nu har jag en fin film med ett meddelande som landar hos mina kunder och som passar på socialmedia mm. Det gör att mitt företag ser väldigt professionellt ut trots att jag är nystartad. Många kollegor har frågat mig var jag fick min fina film ifrån. Jag rekommenderar verkligen en Minitale från Marytale!"

- Christine Clancy, effortlessmusician.com

bottom of page