top of page

Våra erbjudanden

01

ReklamFILM

En reklamfilm eller marknadsföringsfilm handlar om att fånga upp rätt person vid rätt tidpunkt för att sälja en tjänst eller en produkt. I dagens digitala samhälle är kraven hårda för att fånga intresset hos målgruppen då våra “attentionspan” numera är kortare än en guldfisk. Därför gäller det att direkt plocka upp intresset hos tittaren med hjälp av det magiska verktyget vi kallar för storytelling. Forskning visar att en person är mer köpbenägen om marknadsföringen innehåller en historia som får en att känna känslor. 

02

Utbildningsfilm

När vi övergår mer och mer in i det digitala samhället så finns det nya krav på tillgängligheten. Långa demos och utbildningar kan tendera att vara lite torra. Det kan handla om att digitalisera en föreläsning eller kanske när ett företag vill kompetensutveckla sin personal. Det kan också vara intervjuer av olika slag. Vi jobbar också med tillgänglighet via till exempel textning, syntolkning eller hörseltolkning. Låt utbildning vara kul och intressant även visuellt! 

03

Employer branding

Fånga energin i er företagskultur genom en film som visar upp era starkaste sidor. Marknadsföring blir så mycket mer kraftfullt när det finns en historia man kan ta till sig som engagerar rätt målgrupp. Vi vill alla känna ett värde och film ger möjlighet att visa vart detta värde sitter inom er organisation. Det kan handla om att berätta om er vision, hjälpa till i on-boarding processen eller framföra ert syfte för att stärka företaget inifrån och ut.

04

Rekryteringsfilm

Visa värdet av människors arbete hos er, inte bara vad dom faktiskt gör. Detta har stor inverkan på er som företag för potentiella nya medarbetare. Det är dessa små insatser som har stor inverkan på de verkliga affärsmålen för alla arbetsgivare. Film är inte bara det vi ser eller hör utan hur det får oss att känna. Detta gäller också när det handlar om människors beslutstagande. 

05

Informationsfilm

Detta kan handla om allt hur ert företag jobbar med tillexempel med CSR,  om ni har tillsatt en ny VD eller om ni förklara hur någonting fungerar genom en så kallad explainer video. Denna typen av film är ett smart sätt att visualisera någon som kan vara svårt att förklara i ord eller text. Det handlar helt enkelt om att göra krångliga saker enkla. Det sparar också tid att förklara någonting på ett konkret sätt genom en film istället för till exempel genom en folder.

06

Animerad film

Med animation finns det inga gränser med vad man kan skapa. Och egentligen kan alla ovanstående kategorier även göras i animerad form.

Vi jobbar både med 2D och 3D animation beroende på projektet. 3D används ofta om man behöver visa detaljerade delar av till exempel en maskin. Fördelen med att jobba med animerad film är att man inte behöver använda skådespelare utan vi är helt fria i hur vi vill bygga upp storyn och skapa karaktärer som passar till.

bottom of page